HTML

Vulture COOLture

Egy pimasz blog a kultúra jegyében. Rock n roll, irodalom, költészet, társadalom és minden ami kell!

Témáink

  • ebetomos: Wow! :) Nem gondoltam volna :D hogy te is blogolásra adod a fejed! Good luck hozzá. (2007.11.11. 23:02) Az első

2007.10.07. 22:26 heybabe!

Négy negyed, bársony és rock n roll

A CATFiSH rock n roll banda már egy rég kigondolt ötlet, ám megvalósítására csak 2007-ben került sor, tudtuk meg Faun-tól, a zenekar szólógitárosától. A banda a szar magyar zenei élet ellen lázadó, sex, szerelem, rock n roll, cigi 4 elemből táplálkozó zenekar. Tagjai már mind ismertek szűkebb körökben más zenekarokból, gondolunk itt a főképp Békés megyében ismert Polgárock-ra, The Getaway-re, vagy a Supernem előzenekar Dirty Slippers-re. A felállás pedig pofonegyszerű, 2 gitár (Nyári Zoltán& Lobó-Szalóky Lázár), dob (Szécsi Tamás) és bass (Rostás Lajos) egyelőre. Későbbiekben pedig az ének-gitár poszton tevékenykedő Oasis/Beatles mániás Lázár Gallagher énekposzton fog szerepelni csupán, hiszen fél év után hazatér majd Éri Ádám, aki finnországi egyetemi tartózkodása miatt nincs még jelen a próbákon. A nagypofájú banda pedig december-január felé lesz látható először, feltehetően Szegeden és Békéscsabán! Zenei stílusuk az Ő elmondásuk szerint rock n fuckin roll, semmi cicó, kőkemény zúzás, Velvet Revolver módra, megfűszerezve balladákkal, melyet a tagok "múzsái" ihlettek. A srácok hatlamas gőzzel próbálnak és nyomják a saját dalokat (Sweetest crime, My rock n roll, Sick of it all, Culturehead), és persze a legkiválóbb feldolgozásokat,melyekre felsírnak az emo lányok és fiúk (Oasis,Velvet Revolver,BRMC, Guns n Roses, Aerosmith, Steppenwolf). Ha van egy kis szerencséd még elkapod Őket idén! A zenekar az iwiw közösségi portálon is fellelhető, már 700 ismerőssel!

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://vulturecoolture.blog.hu/api/trackback/id/tr4189484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása