HTML

Vulture COOLture

Egy pimasz blog a kultúra jegyében. Rock n roll, irodalom, költészet, társadalom és minden ami kell!

Témáink

  • ebetomos: Wow! :) Nem gondoltam volna :D hogy te is blogolásra adod a fejed! Good luck hozzá. (2007.11.11. 23:02) Az első

2007.10.27. 02:37 heybabe!

Mesék a kocsmából...

A magyar TV sorozatok palettája nem túl széles a véleményünk szerint, épp ezért kaptuk fel a fejünket egy vadonatúj, talán a megszokott kliséktől eltérő minőségű magyar TV sorozatra, melynek címe Mesék a kocsmából.

A rendezők és készítők szerint több évadosra tervezett sorozatot nemrég kezdték el forgatni egy kis Békés megyei településen Eleken. Amennyiben Elek városa nem mondana semmit, annyit elárulhatunk, hogy Koltai Róbert főszereplésével 2006-ban itt készült el a komoly díjakat is besepert film a Közúti karbantartók. S ha már épp e filmnél tartunk,akkor azt hiszem nem árt megemlítenünk,hogy a film és a most készülő humoros sorozat között párhuzam vonható,hiszen mindkét esetben Tóbiás Sándor, a "fiatal őrült" a rendező. Épp ezért egy-két helyi illetőségű lakos is helyet kap majd a TV sorozatban mely tudomásunk szerint nemcsak a TV csatornáknak készül, hanem az interneten is metalálható lesz, saját honlappal és YouTube profillal támogatva. De megtudtuk azt is,hogy Csuja Imre is fellelhető majd a tv szériában, azonban,hogy milyen szerepkörben és minőségben az maradjon egyelőre meglepetés! A sorozat első részeinek bemutatását decemberre ígérik a készítők, így ideális karácsonyi ajándékként nézheti majd minden "humoros-bebaszós-de nem kommersz-társadalomkritikai"  sorozatrajongó a TV-jét és a PC-jét! A filmsorozat pedig magyar rock n roll zenekarok számaival lesz fűszerezve, például a szintén békés megyei illetőségű Dirty Slippers zenekar tempós dalaival!

Tehát nem elfeledni, decemberben új sorozat!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://vulturecoolture.blog.hu/api/trackback/id/tr91209420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása